Αρχική Εκδηλώσεις "Χιονονάνοι": Μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό (21-22/4)

"Χιονονάνοι": Μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό (21-22/4)

"Χιονονάνοι": Μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό (21-22/4)

Οι Patari Project διασκευάζουν την ιστορία της Χιονάτης γιατί τα παραμύθια δεν απευθύνονται μόνο σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλους.

Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζουν την επιτυχημένη παιδική θεατρική παράσταση «Χιονάνοι», το Σάββατο, 21 και την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, στο Θέατρο Παλλάς, στη Λευκωσία.

Όλα τα έσοδα από την θεατρική παράσταση θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά που χρειάζονται εξειδικευμένες θεραπείες, τροχοκάθισμα, ιατρική περίθαλψη, ειδική εκπαίδευση, ένα ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον για να ζουν, ενώ όλα τα έξοδα των παραστάσεων έχουν αναληφθεί από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Η θεατρική ομάδα από την Ελλάδα, Patari Project, μετά τη μεγάλη επιτυχία τους «Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο», διασκευάζει την ιστορία της Χιονάτης γιατί, τα παραμύθια δεν απευθύνονται μόνο σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλους. Μέσα από μια νέα, ενθουσιώδη ανάγνωση, το γνωστό σκοτεινό παραμύθι της Χιονάτης και των Επτά Νάνων ζωντανεύει με αναπάντεχο τρόπο με τους ήρωες της αγαπημένης ιστορίας να σκαρφαλώνουν στις δυο πλατφόρμες των Patari. Αν τολμήσουμε να κοιτάξουμε μέσα στον μαγικό καθρέφτη, τι θα δούμε; Το καλό ή το κακό; Την παρέα ή τη μοναξιά; Το θαυμασμό ή τη ζήλια; Στους Χιονάνους, δύο αντίθετοι κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά.

Παρακολουθούμε την παιδική παράσταση "Χιονάνοι" και στηρίζουμε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που βοηθά ποικιλοτρόπως το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.

Λίγα λόγια για τους Patari Project

H σκηνοθέτης τους, Σοφία Πάσχου γράφει για την ομάδα: «Επτά ή οκτώ άτομα πάνω σε μία πλατφόρμα διαστάσεων 1x160cm μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν επικές ιστορίες και τοπία χρησιμοποιώντας μόνο τα σώματα και τις φωνές τους. Δεν υπάρχει εξωτερική βοήθεια, μπορούν να στηριχθούν μονάχα στον εαυτό τους και στους συναδέλφους τους. Αυτοί οι επτά ή οκτώ άνθρωποι μπορούν να γίνουν ένα πλήθος χιλιάδων, μπροστά στα μάτια μας».

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΧΙΟΝΑΝΟΙ"

Αν τολμήσουμε να κοιτάξουμε μέσα στον μαγικό καθρέφτη, τι θα δούμε; Το καλό ή το κακό; Την παρέα ή τη μοναξιά; Το θαυμασμό ή τη ζήλια; Παιδική θεατρική παράσταση από τους #PATARI_PROJECT Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και το Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus παρουσιάζουν την επιτυχημένη παιδική θεατρική παράσταση "Χιονάνοι", το Σάββατο, 21 και την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, στο Θέατρο Παλλάς, στη Λευκωσία. Όλα τα έσοδα από την θεατρική παράσταση θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά που χρειάζονται εξειδικευμένες θεραπείες.Διάρκεια: 95 λεπτά (με διάλειμμα)Προπώληση: www.ucy.ac.cy/alumni (Εκδηλώσεις)Τιμή εισιτηρίου: 10€ γενική είσοδοςΗ παράσταση είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες (4+)

Posted by Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus on Friday, 13 April 2018

Συντελεστές παράστασης

Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου

Συνεργάτες Σκηνοθεσίας: Εριφύλη Στεφανίδου, Γιάννης Γιαννούλης

Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής

Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού

Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέισγουελ

Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου

Φωτογραφίες, video: Panagiotis Maidis

Μουσικός: Βασίλης Παναγιωτόπουλος

Ερμηνεύουν: Θεοδόση Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Ειρήνη Μακρή, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Γιώργος Σύρμας, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αποστόλης Ψυχράμης

Πληροφορίες

Πότε: Σάββατο, 21 Απριλίου στις 16:30 και Κυριακή, 22 Απριλίου στις 11:00 π.μ. και στις 16:30

Διάρκεια: 95 λεπτά (με διάλειμμα)

Πού: Θέατρο Παλλάς, Λευκωσία

Τιμή εισιτηρίου: 10€ γενική είσοδος


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter