Αρχική InfoKids Βιβλία "Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα", "Ο Καρυοθραύστης": Το νέο χριστουγεννιάτικο βιβλίο από τις εκδόσεις Επιφανίου

"Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα", "Ο Καρυοθραύστης": Το νέο χριστουγεννιάτικο βιβλίο από τις εκδόσεις Επιφανίου

"Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα", "Ο Καρυοθραύστης": Το νέο χριστουγεννιάτικο βιβλίο από τις εκδόσεις Επιφανίου

Ο ένας έχασε στον δρόμο την αγάπη και τη συμπόνια κι έγινε ίδιος με την παγωνιά του χειμώνα. Αυτός ήταν ο Σκρουτζ. Ο άλλος έπεσε θύμα μιας κατάρας και από πρίγκιπας έγινε εργαλείο που σπάει καρύδια. Κι αυτός ήταν ο Καρυοθραύστης. Μα ξημέρωσε και για τους δυο η ώρα των Χριστουγέννων και τα μάγια, η χειμωνιάτικη παγωνιά και οι κατάρες σκόρπισαν μακριά.

Βασισμένες στα κλασσικά έργα "Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα" του Καρόλου Ντίκενς και "Ο Καρυοθραύστης" του Αλέξανδρου Δουμά αντίστοιχα, οι δυο ομορφες αυτές ιστορίες ζωντανεύουν θεατρικά σε ένα βιβλίο που θα συγκινήσει. Το βιβλίο δεν είναι άλλο από τη "Χριστουγεννιάτικη Αυλαία" που κρατάτε στα χέρια σας.

"Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα"

"Ο Καρυοθραύστης"

Εκδόσεις Ηλία Επιφανίου

Θεατρικές Διασκευές

Μέγεθος: 14 Χ 21

Σελίδες: 120

ISBN: 978-9963-271-40-5

Εξώφυλλο: Μαλακό

ΤΙΜΗ: € 8.00 (συμπ. Φ.Π.Α.)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ https://sites.google.com/site/eliasepiphanioupublications/--christougenniatike-aulaia


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter