Αρχική InfoKids Fun Time Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτόνι!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτόνι!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτόνι!

Εύκολα, οικολογικά και οικονομικά! Ας πιάσουμε δουλειά!

Θα χρειαστείτε:

  • Εφημερίδες ή εικόνες από περιοδικά
  • Χαρτόνι οντουλέ - συσκευασίας
  • Κορδέλες
  • Ξυράφι και ψαλίδι
  • κόλλα

DIY κάρτα

Ας ξεκινήσουμε!

  1. Για το αστεράκι τα πράγματα είναι απλά: Κόβετε ένα αστέρι στο χαρτόνι και ένα μικρότερο από εφημερίδα και τα κολλάτε μεταξύ τους. Κάνετε 2 τρύπες στο κέντρο και περνάτε την κορδέλα.
  2. Για το δεντράκι: ζωγραφίστε το στο χαρτόνι και με το ξυράφι, αφαιρέστε το εσωτερικό του δέντρου. Κολλήστε το σε ένα κομμάτι εφημερίδα και βάλτε κορδέλες.
  3. Για το αγγελάκι: Κόψτε τη φιγούρα δυο φορές. Στη μια φιγούρα χαράξτε κάθετα με το ξυράφι, από κάτω μέχρι λίγο πριν την κορυφή του κεφαλιού. Τοποθετήστε το χαραγμένο αγγελάκι κάθετα στη δεύτερη φιγούρα, ώστε το τελικό σχήμα να είναι τρισδιάστατο. Κολλήστε στο τέλος τα φτερά.

DIY αστεράκι

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.