Αρχική Συνταγές Χριστουγεννιάτικες συνταγές - Γευστικές λύσεις

Χριστουγεννιάτικες συνταγές - Γευστικές λύσεις

Χριστουγεννιάτικες συνταγές - Γευστικές λύσεις

Αυτές τις γιορτές, θα πούμε Ειρήνη Υμίν!, με τις πιο Χριστουγεννιάτικες & απολαυστικές συνταγές από την Ε.Ι. Παπαδόπουλος.

Γιορτές… ημέρες χαράς, θαλπωρής και ατελείωτου στρες! Ευτυχώς φέτος κρατάμε μόνο τις χαρές και αναφωνούμε όλοι μαζί Ειρήνη Υμίν!

Η blogger Ειρήνη Ζεβελάκη του βραβευμένου food blog Paxxi.gr, μας δίνει γευστικές λύσεις, φτιάχνοντας τις πιο νόστιμες Χριστουγεννιάτικες συνταγές με τα αγαπημένα μας προϊόντα Παπαδοπούλου. “Μπισκοτένια Άστρα” με Μιράντα Παπαδοπούλου, “Ταρανδάκια Ρούντολφ” με Caprice Παπαδοπούλου και “Cupcake Croque-Madame” με ψωμί Χωριανό Παπαδοπούλου είναι μερικές από τις συνταγές που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας, μικρούς και μεγάλους!
Επισκεφθείτε το http://syntages.papadopoulou.gr/eirhnhymin/ και ανακαλύψετε τις γευστικές και πρωτότυπες λύσεις που μας προτείνει η αγαπημένη μας blogger. Σε κάθε συνταγή μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο, μοναδικά-γιορτινά tips και μουσικές προτάσεις.

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς δώρα, δεν είναι Χριστούγεννα, πάρτε μέρος στο Χριστουγεννιάτικό διαγωνισμό για να κερδίσετε είτε μία τσάντα με τα αγαπημένα σας προϊόντα Παπαδοπούλου είτε ένα Μixer από την εταιρεία Kenwood.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.