Υιοθέτησε 5 αδέρφια για να μην χωριστούν: Η απίστευτη πράξη αγάπης ενός μπαμπά

Και εκεί που έχεις αρχίσει να χάνεις την πίστη σου στην ανθρωπότητα με όλα αυτά που συμβαίνουν, έρχονται ειδήσεις όπως η παρακάτω και σου αναπτερώνουν το ηθικό.

Ο Lamont Thomas, από τη Νέα Υόρκη έχει δύο βιολογικά παιδιά, αλλά φαίνεται πως η μοίρα του σε αυτή τη ζωή ήταν να γίνει πατέρας σε πολλά περισσότερα, αφού παρ’ ότι δεν είχε σύντροφο αποφάσισε να υιοθετήσει 5 αδέρφια.

Όλα ξεκίνησαν το 2000, οπότε και αποφάσισε να γίνει ανάδοχος γονέας και από τότε δεν έχει σταματήσει να βοηθά παιδιά με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, δεν δίστασε να υιοθετήσει προσωρινά 30 παιδιά που βρίσκονταν σε ανάγκη!

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχε μόνο 7 παιδιά, τα οποία μεγάλωσαν. Σήμερα είναι πατέρας 12 παιδιών, 5 εκ των οποίων είναι κάτω των 6 ετών!

Πώς έγινε αυτό;

Πριν λίγο καιρό, ο Lamont γνώρισε 5 αδερφάκια, ηλικίας από 1 έως 5 ετών. Ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να τα χωρίσει και να πάρει στο σπίτι του, ως ανάδοχος, ένα ή δύο από αυτά ή να υιοθετήσει μόνο ένα και να χωρίσει τα αδέρφια. Αποφάσισε, λοιπόν, να τα… υιοθετήσει όλα!

«Τα παιδιά βρέθηκαν στην πρόνοια και ζούσαν σε 4 διαφορετικά σπίτια σε όλη την πολιτεία. Είχαν χωριστεί για πάνω από έναν χρόνο!», είπε ο πατέρας στην εκπομπή «Good Morning, America», στην οποία παρουσιάστηκε η ιστορία του.

Το να ενώσει ξανά όλα τα αδέρφια δεν ήταν εύκολο, αλλά εκείνος κατάφερε να γίνει ανάδοχος σε όλα για δύο ολόκληρα χρόνια. Και μόλις πριν λίγο καιρό, κατάφερε επίσημα να κάνει και τα 5 δικά του παιδιά.

«Συγκινήθηκα πολύ την ημέρα της υιοθεσίας. Ήταν το κάτι άλλο. Τα παιδιά μου δίνουν ενέργεια και τους αξίζει να μεγαλώσουν μαζί και όχι χωριστά», είπε ο πολύτεκνος μπαμπάς.

«Είναι αξιολάτρευτος. Κάνει μόνο το καλό για τους άλλους», δήλωσε η βιολογική κόρη του Lamont, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά που έχει υιοθετήσει είπε πως ο Lamont του έσωσε τη ζωή και παραδέχθηκε πως δεν θα ήταν αυτός που είναι σήμερα χωρίς εκείνον.

Και ενώ δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις όσα κάνει ο Lamont, ο ίδιος δεν θα άλλαζε τίποτα από όλα αυτά. «Αγαπώ όσα κάνω», είπε και εξομολογήθηκε ότι αν και τα σχέδιά του για τα επόμενα χρόνια ήταν διαφορετικά, δεν θα άλλαζε τίποτα από όσα συνέβησαν.

Δείτε την ιστορία του παρακάτω