Αρχική InfoKids Νέα «Υιοθέτησε μια οικογένεια το Πάσχα»

«Υιοθέτησε μια οικογένεια το Πάσχα»

«Υιοθέτησε μια οικογένεια το Πάσχα»

Έχεις στην καρδιά σου αγάπη; Βοήθησε μια οικογένεια που έχει ανάγκη. Στόχος, να μη μείνει ούτε αυτό το Πάσχα κανένα παιδί στην Κύπρο χωρίς λαμπάδα και πασχαλινό αβγό. Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ανακοίνωσε χθες την έναρξη της εκστρατείας που τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιεί με τον τίτλο «Υιοθέτησε μια οικογένεια το Πάσχα».
Κατά την περσινή χρονιά, «υιοθετήθηκαν» 1.200 οικογένειες από άτομα, οργανισμούς, εταιρείες, ομάδες πολιτών.
Και φέτος, στόχος είναι να έχουν όλες οι οικογένειες στην Κύπρο ένα πλήρες γιορτινό τραπέζι για την Ανάσταση. Ο καθένας, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΣΣΕ, μπορεί να προσφέρει. «Ενημέρωσε και κινητοποίησε τους συμμαθητές/συμφοιτητές σου, τους υπαλλήλους/συναδέλφους σου, τα παιδιά και την οικογένειά σου, τους φίλους σου, ώστε ως ομάδα ή και ατομικά να «υιοθετήσετε» μια οικογένεια για το Πάσχα».
Σε αυτή την εκστρατεία, δεν προσφέρονται ρούχα ή παιγνίδια. Σε αυτή την εκστρατεία, στόχος είναι να έχουν όλα τα σπίτια τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Πασχαλινά εδέσματα, λαμπάδες, πασχαλινά αβγά για τα παιδιά. 
Οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας τους, για να παραδώσουν τα είδη που επιθυμούν να προσφέρουν.
Το Σώμα Εθελοντών θα τα παραδώσει σε οικογένειες που έχουν απευθυνθεί κοντά του για βοήθεια αφού έχει κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και εξακριβώσει ότι έχουν ανάγκη. Τελευταία ημερομηνία παράδοσης ειδών στα Σώματα Εθελοντών: 5/4/17. Τα πασχαλινά «πακέτα» θα πρέπει να παραδοθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη πριν το Πάσχα.
Το ΠΣΣΕ, μαζί με την έκκλησή του προς τους πολίτες, καλεί και τα άτομα και οικογένειες τα οποία χρειάζονται βοήθεια «να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους, για να ενημερωθούν για τη διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσουν και τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσουν».
Τηλέφωνα επικοινωνίας Σωμάτων Εθελοντών: Λευκωσία  22512602, Λεμεσός  25737761, Λάρνακα  24650525, Πάφος  26953725, Αμμόχωστος  99124521, Κερύνεια  97743185.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.