«Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»: Ο επιτυχημένος θεσμός αλληλεγγύης επιστρέφει για 4η χρονιά!

Για 4η συνεχή διεξάγεται χρονιά η εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού που έχει ως στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν ώστε να νιώσουμε τη χαρά των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβουλιο Εθελοντισμού αναφέρει ότι κύριος υποστηρικτής της εκστρατείας η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η οποία θα προσφέρει τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, σε 150 οικογένειες.

Το 2016 στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων έχουν προσφερθεί χριστουγεννιάτικα πακέτα σε πέραν των 1000 οικογενειών.

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβουλίου Εθελοντισμού απευθύνει έκκληση προς όλους, όπως και τα φετινά Χριστούγεννα, να μην λησμονήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.

«Ας μην αναλωθούμε στην αγορά περιττών υλικών αγαθών και ας ‘Υιοθετήσουμε’ μια οικογένεια σκορπίζοντας τη χαρά της γέννησης του Χριστού, προσφέροντας ακόμη και από το υστέρημα μας», αναφέρει το Συμβούλιο.

Τελευταία ημερομηνία παράδοσης των ειδών ορίστηκε η 18η Δεκεμβρίου 2017.