Αρχική InfoSchool Υπ. Παιδείας: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα Ολοήμερα Σχολεία λόγω απεργίας

Υπ. Παιδείας: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα Ολοήμερα Σχολεία λόγω απεργίας

Υπ. Παιδείας: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα Ολοήμερα Σχολεία λόγω απεργίας

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, μετά την απόφαση του Παγκύπριου Συνδέσμου Παιδαγωγών Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων (ΠΑ.ΣΥ.Π.Π.Ο.Σ), να προχωρήσουν σε στάση εργασίας την Τρίτη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Το Υπουργείο στην ίδια ανακοίνωση παρακαλεί τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, που παραμένουν στα ΠΟΣ μετά τη λήξη των μαθημάτων της πρωινής ζώνης, να φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή των παιδιών τους στις 1:05 μ.μ.

Επίσης, καλεί όλους όσοι παρέχουν υπηρεσίες στα ΠΟΣ (Συνδέσμους Γονέων, λεωφορειούχους, εστιάτορες, σχολικούς βοηθούς/συνοδούς κ.ά.), να ενεργήσουν ανάλογα.

Για τα πιο πάνω μέτρα του ΥΠΠ, υπάρχει, όπως σημειώνεται, η σύμφωνος γνώμη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης και της ΠΟΕΔ.

Τέλος, το Υπουργείο Παιδείας «εκφράζει τη λύπη του προς τους γονείς/κηδεμόνες και τους μαθητές για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται». Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει ότι στηρίζει τη λειτουργία του θεσμού των ΠΟΣ και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον και την ασφάλεια όλων των παιδιών των σχολείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter