Αρχική InfoMommy Deco Υπέροχα και εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε!

Υπέροχα και εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε!

Υπέροχα και εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε!

Κορδέλες, ρολά από χαρτιά κουζίνας, νήμα για πλέξιμο και αμέτρητα άλλα οικιακά αντικείμενα επιστρατεύονται και αποκτούν εκ νέου ζωή αυτές τις μέρες ως… χριστουγεννιάτικα δέντρα! Δείτε τέσσερις εναλλακτικές προτάσεις που είναι ιδανικές για όσους από εσάς έχετε πολύ μικρά παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι, καθώς δεν ενέχουν τον κίνδυνο της πτώσης ή της καταστροφής.

Δέντρο από χαρτονένια ρολά

 

Κόψτε τα σε σχήμα δέντρου, ψεκάστε τα με λαμπερά σπρέι σε χρυσό ή ασημί χρώμα και αφήνοντας ένα κενό των 15 εκατοστών μεταξύ τους, ενώστε το ένα με το άλλο περνώντας σχοινί διαμέσου του σωλήνα, το οποίο θα δένετε ανά δύο σωλήνες. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα αστεράκι στην κορυφή και κρεμάστε το σε έναν τοίχο, στολίζοντας τα ρολά με διάφορα διακοσμητικά.

Δέντρο από κορδέλες

Μια υπέροχη εναλλακτική του κλασικού δέντρου, το οποίο μπορείτε να κρεμάσετε από μία κουρτίνα. Θα χρειαστείτε ένα χούλα-χουπ, το οποίο θα «ντύσετε» με πράσινη κορδέλα που θα κολλήσετε με ζεστή κόλλα σιλικόνης, αλλά και μερικές ακόμα κορδέλες σε αποχρώσεις του πράσινου για το «δέντρο» σας. Αυτές θα τις ενώσετε με την «κορυφή» του και με το χούλα-χουπ, με τρόπο λοξό (όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο) και στο τέλος θα κρεμάσετε το «έργο» σας!

Δέντρο από νήματα

Φτιάξτε «τούφες» από νήματα σε διάφορες αποχρήσεις του πράσινου και στη συνέχεια κρεμάστε τις στον τοίχο ή από ένα ξύλο, σε σχήμα δέντρου, για πιο ρούστικ και boho στιλ στο σπίτι σας.

Κωνικό δέντρο

Αν έχετε στο σπίτι μια κρεμάστρα που δεν χρησιμοποιείτε, μόλις βρήκατε πώς θα την αξιοποιήσετε τα φετινά Χριστούγεννα! Θα φτιάξετε «καπέλα» με χαρτόνι σε σχήμα κώνου, τα οποία θα στολίσετε στην άκρη με πομ-πομ και θα τα κολλήσετε με ταινία στην κρεμάστρα. Στη συνέχεια μπορείτε να κρεμάσετε μπάλες!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς θα φτιάξετε το κάθε δεντράκι σας:

Πηγή: babble.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter