Υποσχέθηκε στην κόρη του 100 λίρες για κάθε «Α» – Τι συνέβη όταν πήρε στα χέρια του τον έλεγχο

Όλοι οι γονείς προκειμένου να πείσουμε τα παιδιά μας να διαβάσουν και να αποδώσουν τα μέγιστα στο σχολείο -κατά καιρούς- τους τάζουμε πολλά.

Άλλοι παιχνίδια, άλλοι αγαπημένα φαγητά, άλλοι βόλτες και άλλοι… χρήματα! Όπως έκανε και ο μπαμπάς της παρακάτω ιστορίας, ο οποίος όχι μόνο έταξε χρήματα στην κόρη του αν εκείνη κατάφερνε να τα πάει καλά, αλλά υποσχέθηκε να της δώσει 100 λίρες για κάθε «Α» που θα είχε ο έλεγχός της.

Η 16χρονη Molly Rowlands από την Ουαλία, αποφάσισε να δεχθεί την πρόκληση του πατέρα της και βάλθηκε να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει στο σχολείο και να κερδίσει τα χρήματα.

Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και αποφασιστικότητα στο μυαλό της, η Molly πήρε την πρόκληση πολύ σοβαρά και… άδειασε το πορτοφόλι του πατέρα της.

«Ποτέ δεν πίστεψα πως θα τα κατάφερνα τόσο καλά» είπε. Η Molly εξήγησε επίσης πως για την επιτυχία της αυτή εργάστηκε σκληρά ολόκληρη χρονιά. «Σίγουρα δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους γονείς μου που με πίστεψαν».

Η μαθήτρια όχι μόνο πέτυχε τον στόχο της, αλλά κατάφερε να έχει 14 «Α» στον έλεγχό της, πράγμα που σημαίνει ότι ο μπαμπάς της πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!