Αρχική InfoMommy Νέα Υποτροφίες από την κυβέρνηση της Λετονίας για τους Κύπριους Φοιτητές

Υποτροφίες από την κυβέρνηση της Λετονίας για τους Κύπριους Φοιτητές

Υποτροφίες από την κυβέρνηση της Λετονίας για τους Κύπριους Φοιτητές

Το State Education Development Agency της Κυβέρνησης της Λετονίας θα δεχθεί αιτήσεις από Κύπριους φοιτητές και ακαδημαϊκό/ερευνητικό προσωπικό Ιδρυμάτων Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου τόσο για υποτροφίες σπουδών και έρευνας, όσο και για συμμετοχή σε Καλοκαιρινά Σχολεία (Summer Schools) που διοργανώνουν τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Λετονίας. Οι εν λόγω υποτροφίες αφορούν στο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Εκτενής πληροφόρηση για το θέμα θα βρίσκεται αναρτημένη στον σύνδεσμο scholarships από 1η Φεβρουαρίου 2017, για τις ακαδημαϊκές και ερευνητικές υποτροφίες, και από το τέλος Φεβρουαρίου 2017, για τις υποτροφίες που προσφέρουν τα Καλοκαιρινά Σχολεία.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι, για το πρώτο είδος υποτροφιών, η 1η Απριλίου 2017 και, για το δεύτερο, η 4η Μαΐου 2017.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.